تبلیغات
آشپزی برای همه - شنیسل میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

شنیسل میگو | ماهی میگو و غذاهای دریا

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 01:46 ب.ظ  •    ارسال شده در: ماهی میگو و غذاهای دریا



 مواد لازم:

یك كیلوگرم     میگو
2 قاشق غذاخوری     آب پیاز
300 گرم     آرد
2 قاشق غذاخوری     ماست سفت
یك قاشق چای خوری     بیكینگ پودر
به میزان كافی     نمك و فلفل
3 عدد     تخم مرغ
به میزان لازم     روغن

طرز تهیه:
میگوها را تمیز كرده و كاملاً بشوئید و در صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود. پس از آن میگوها را با نمك و فلفل و 2 قاشق آب پیاز مخلوط كنید.
تخم مرغ ها را شكسته و خوب بزنید تا زرده و سفیده كاملاً با هم مخلوط شود. آرد و ماست سفت، نمك و بكینگ پودر را به آن اضافه كرده و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود. میگوها را با مایه ی تخم مرغ مخلوط نمایید.
مقداری روغن در یك ماهی تابه ی كوچك بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. توجه داشته باشید كه باید میگوها را دانه دانه در ماهی تابه قرار داده (روغن باید روی میگوها را بگیرد) و صبر كنید تا رنگ آن طلایی شود.
می توانید برای تزئین آن از سیب زمینی سرخ كرده و گوجه فرنگی تازه، نخود فرنگی و جعفری استفاده كنید.


 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر