تبلیغات
آشپزی برای همه - مربای گیلاس | مربا و کمپوت

مربای گیلاس | مربا و کمپوت

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 01:29 ب.ظ  •    ارسال شده در: مربا و کمپوت

مواد لازم :   

گیلاس ترش  3000 گرم
شكر  3000 گرم
وانیل  2.35 گرم
سفیده تخم مرغ  1 عدد

طرز تهیه :

گیلاس درشت و سالم را بدقت با سنجاق دو شاخه هسته اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آنرا صاف نموده روی آتش بارش کنید . سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند . آنگاه به آن قدری وانیل بزنید ، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید .




آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر