تبلیغات
آشپزی برای همه - مربای تمشک | مربا و کمپوت

مربای تمشک | مربا و کمپوت

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 01:28 ب.ظ  •    ارسال شده در: مربا و کمپوت

مواد لازم :   

تمشك  3000 گرم
شكر  1000 گرم

طرز تهیه :

تمشک بی دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آنرا در لگن لعابی بی عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید . همینکه شکرش بخورد تمشک رفت آنرا برداشته از صافی گذرانده دانه های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید .


 


 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر