مواد لازم :   

برنج  750 گرم
فلفل سبز دلمه ای  1 فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  1 فنجان
نخود فرنگی  2 فنجان
ذرت زرد آب پز  2 فنجان
قارچ كنسرو شده  1 فنجان
كالباس  100 گرم
آب گوشت  2 لیتر
آب مرغ  2 لیتر
روغن  150 گرم
پیاز خام خلال شده  1 فنجان
زعفران  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

برنج را به دقت میشوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ میکنیم برنج را با پیاز چند تفت میدهیم ، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج میریزیم میگذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود ، و در فر یا حرارت ملایم یکساعت دم بکشد ، هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط مینمائیم و کمی کره آب کرده روی آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست .