تبلیغات
آشپزی برای همه - پلوی چشم‌بلبلی با کوفته ریزه | پلو و چلو

پلوی چشم‌بلبلی با کوفته ریزه | پلو و چلو

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 02:02 ب.ظ  •    ارسال شده در: پلو و چلو



مواد لازم برای 6-4 نفر:

برنج ایرانی                         3 پیمانه
لوبیای چشم ‌بلبلی          5/1 پیمانه
سویا                                  1 پیمانه
پیاز                                     3 عدد
روغن مایع                         به میزان لازم
زردچوبه                             یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین                              یک سوم قاشق چای‌خوری
نمک                                 به‌میزان لازم
آرد لپه                              2 قاشق غذاخوری
کره                                   50 گرم
زعفران                             به میزان دلخواه
فلفل سیاه                       یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
*ابتدا سویا را حدود 10 دقیقه خیس کرده، بعد آب آن را خالی کنید. مجددا روی سویا آب ریخته و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمد، آن را آبکش کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید. این کار باعث می‌شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. در این حالت سویا آماده طبخ است.
*لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید.
*2عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید.
*برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابه لای برنج از مایه ی لوبیا و پیاز داغ بریزید.
*در آخر کمی زعفران و کره را گرم کرده و روی برنج بریزید.
*سویا را بعد از اینکه آماده کردید، با 1عدد پیاز سرخ کنید. نمک، زردچوبه، کمی فلفل‌ سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس به کمک دستانتان به صورت توپ‌های کوچک، قل‌قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو، دور تا دور آن را با کوفته های ریزه‌ تزیین کنید.

نکته تغذیه‌ای:
این غذا به دلیل داشتن لوبیا، سویا و لپه از لحاظ پروتئینی غنی می‌باشد، بنابراین مصرف آن به افراد گیاهخوار توصیه می‌شود.



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر