تبلیغات
آشپزی برای همه - كلم پلوی شیرازی | پلو و چلو

كلم پلوی شیرازی | پلو و چلو

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 01:01 ب.ظ  •    ارسال شده در: پلو و چلو



مواد لازم :

سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری)  نیم كیلو
زردچوبه  1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و روغن  به میزان لازم
برنج  نیم كیلو
كلم خرد شده  نیم كیلو
گوشت چرخ كرده  300 گرم
پیاز متوسط  2 عدد
ادویه پلویی  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

سبزی ها را خرد می کنیم. برنج را خیس كرده و بعد از كمی پختن، سبزی را اضافه كرده و مانند سبزی پلو آبكش می كنیم.
گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده چنگ می زنیم. کمی از گوشت را برداشته و با دست گرد می کنیم. به همین ترتیب تمام گوشت را به شکل گوله های کوچک در می آوریم. گوله های گوشت را در آرد می غلتانیم و بعد در حدی كه خودش را بگیرد، در روغن كمی سرخ می كنیم. سپس آن را كنار می گذاریم .
یك عدد پیاز را خرد می كنیم و کمی در روغن( روی حرارت) تفت می دهیم تا طلایی شود. كلم را اضافه كرده و به مدت 12-10 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم . نمك ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را ریخته و دوباره كمی هم می زنیم.
كمی روغن ته قابلمه می ریزیم. مقداری برنج در قابلمه ریخته و نیمی از مایع كلم و گوشت روی آن می ریزیم. دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته و دمكنی روی آن می گذاریم تا برنج دم بكشد.



 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر