تبلیغات
آشپزی برای همه - پلوی شیرازی | پلو و چلو

پلوی شیرازی | پلو و چلو

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 01:58 ب.ظ  •    ارسال شده در: پلو و چلو



مواد لازم :

1 لیوان     روغن مایع
نصف لیوان     ماست
50 گرم     زرشك پلویی
1 قاشق غذاخوری      شكر
3 عدد    زرده تخم مرغ
نصف قاشق مربا خوری     زعفران سائیده
500 گرم     برنج
نیم كیلو     مرغ
50 گرم      خلال پسته و بادام
2عدد      بادمجان دلمه ای

طرز تهیه :

زرشك را شسته با كمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران  و شكر را اضافه كرده مخلوط می كنیم تا شكر به وسیله آبی كه در زرشك است حل شود. برنج را خیس كرده و آب را جوش آورده و برنج را آبكش می كنیم، البته كمی زنده تر . دو سوم برنج را در مخلوط ماست  و روغن مایع و زعفران و زرده تخم مرغ  ریخته و مخلوط می كنیم. مخلوط را در ظرفی كه چرب كرده ایم می ریزیم . یك ردیف بادمجان می چینیم ، روی آن یك ردیف خلال پسته و بادام و زرشك می پاشیم. سپس گوشت مرغ را قرار داده ، بقیه برنج را كه ساده است می ریزیم. مابقی مایه را دور تا دور ظرف می ریزیم تا به مواد آغشته شود روی آن فویل كشیده در طبقه اول فر با حرارتی 175 سانتیگراد به مدت 1 تا 5/1 ساعت می پزیم. پس از طلائی شدن ته برنج ، آن را با خلال پسته و بادام و زرشك تزئین می كنیم.



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر