تبلیغات
آشپزی برای همه - نان اسپاگتی | اسپاگتی و ماکارونی

نان اسپاگتی | اسپاگتی و ماکارونی

نویسنده : Cook Book جمعه 15 خرداد 1388 12:49 ب.ظ  •   

مواد لازم:
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=5 عدد
سیر خورد شده=8 پر
ادویه مخلوط=1 قاشق چایخوری
پورد فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
زیره نرم شده=2/1 قاشق چایخوری
ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=1 مکعب
گوشت چرخ کرده=454 گرم
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
رب گوجه فرنگی=135 گرم
سس کچاپ=1 قاشق غذاخوری
آب=4/3 لیوان(150 میلی لیتر)
پنیر چدار رنده شده=2/1 لیوان
اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=2/1 پاکت(150 گرم)
تخم مرغ زده شده=2 عدد
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.
2. رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.
3. نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی آن ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
4. ظرف را به مدت 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید.

 


 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر