مواد لازم:
کره ی پاستوریزه ی کم چرب  هفتاد و پنج گرم
تخم مرغ  یک عدد
آرد سبوس دار صد و پنجاه گرم
شیر نارگیل  یک پیمانه سرخالی
بکینگ پودر  یک و یک دوم قاشق غذاخوری
دارچین  یک قاشق غذاخوری
کشمش   دو قاشق غذاخوری
خرمای خشک هفتاد گرم
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:
فر را با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ظرف جداگانه ای کره، تخم مرغ،  شیر نارگیل و خرمای  خشک را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین  و نمک را به خمیر فوق، اضافه کنید و مخلوط را کاملاً به هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.کشمش را به خمیر بیفزایید . قالب های کیک یزدی یا قالب مافین را با مقداری کره آغشته نموده،سپس خمیر را در قالب ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا روی مافین طلایی رنگ شود.