تبلیغات
آشپزی برای همه - پنکیک | کیک و شیرینی

پنکیک | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 10:29 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی



مواد لازم:
آرد سفید گندم  185 گرم
بیکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
پودر شکر  2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ  2 عدد
شیر پاستوریزه  1 لیوان
کره ی پاستوریزه ذوب شده  1 قاشق غذاخوری
عسل  به مقدار لازم

روش تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ  ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه کنار بگذارید.
تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.



 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر