تبلیغات
آشپزی برای همه - مافین آلبالو | کیک و شیرینی

مافین آلبالو | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 10:26 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی



مواد لازم :

آرد  350 گرم
بیکینگ پودر  15 گرم
نمک  کمی
پودر قند  نصف فنجان
تخم مرغ  دو عدد
شیر  دو سوم فنجان
روغن مایع  4 قاشق سوپخوری
آلبالوی بدون هسته  150 گرم
رنده ی پوست پرتقال  یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل قالب ها کاغذ قرار دهید.
آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید.
 تخم مرغ  ها را زده و شیر  و روغن را به آن اضافه نمایید.
 آلبالوی  بدون هسته و رنده ی پوست پرتقال  را به آن بیافزایید.
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
مواد را داخل قالب ها بریزید.
قالب ها را به مدت 25 دقیقه در طبقه ی وسط فر بگذارید.
بعد از سرد شدن آن را سرو نمایید.




آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر