مواد لازم :

دو پیمانه     آرد سفید
دو عدد    تخم مرغ زده شده   
یك پیمانه    شكر
نصف قاشق چایخوری     پوست پرتقال رنده شده
نصف قاشق چایخوری    وانیل
یك چهارم قاشق چایخوری    بیكینگ پودر
دو سوم پیمانه    پسته بو داده شده
یك سوم پیمانه    بادام زمینی بو داده شده

طرز تهیه :



آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.



سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول نمایید. بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر كه درون آن كاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت ( 180 درجه ی سانتیگراد ) قرار دهید.



ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنك شود. در نهایت رول ها را به اندازه ی یك سانتیمتری برش داده  ودوباره آنها را به مدت 25 دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنك شود.

میتوانید این شیرینی را همراه با چای به عنوان عصرانه میل كنید.