تبلیغات
آشپزی برای همه - كیك فندقی | کیک و شیرینی

كیك فندقی | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 06:18 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی



مواد لازم برای یك قالب مستطیل به طول 30 سانتیمتر

250 گرم    كره نرم شده
200 گرم    شكر
4 عدد    تخم مرغ
250 گرم    فندق چرخ كرده
250 گرم    آرد
1قاشق غذاخوری    وانیل
3 قاشق غذاخوری    بیكینگ پودر
2 قاشق غذاخوری     آب انگور
4 قاشق غذاخوری    پودر قند
كمی كره برای چرب كردن قالب  

طرز تهیه:

قالب را چرب می كنیم. فر را قبلاً تا 175 درجه سانتیگراد گرم می كنیم. كره را با شكر و وانیل می زنیم تا كف كند. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نموده بعد از هر تخم مرغ یك دقیقه باهمزن برقی می زنیم. سپس فندق را مخلوط كرده آرد و بیكینگ پودر را با هم الك می كنیم وبه تدریج با مایه مخلوط می نمائیم. در پایان آب انگور را اضافه می كنیم. خمیر را در قالب ریخته ودر طبقه دوم فر از پائین به مدت یكساعت و ده دقیقه قرار می دهیم. وقتی كیك سرد شد پودر قند را روی آن الك می نمائیم.

توصیه ما: برای كیك هائی كه ارتفاع بلند دارند در اواخر پخت( 10 دقیقه قبل) یك خلال دندان تمیز یا یك كارد تمیز را در وسط كیك فرو می بریم اگر مایه به آن نچسبید كیك پخته است ، در غیر ان صورت كیك هنوز نپخته است.

نكات تغذیه ای:
این كیك 15 قطعه می شود ، هر قطعه حدود 400 كالری انرژی دارد. مغز فندق خوش طعم، مقوی و مغذی بوده و برای رشد نوجوانان مناسب است. مغز فندق به علت داشتن ویتامین های گروهB برایدرمان ضعف اعصاب، سستی و خمودی،هیجان و اضطراب بسیار مؤثر است.


 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر