تبلیغات
آشپزی برای همه - تهیه شیرینی توتی شکل | کیک و شیرینی

تهیه شیرینی توتی شکل | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 07:13 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی

یكی از شیرینی های سنتی معطر ایرانی كه با هل تهیه می شود " توت" است. این شیرینی را كه خیلی ساده تهیه می شود جایگزین قند كنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.



مواد لازم:
125 گرم                                بادام پوست گرفته و پودر شده
25 گرم                                 خلال پسته
125 گرم                               پودر قند یا پودر شكر
2 تا 3 قاشق سوپخوری         گلاب
نصف قاشق چایخوری            پودر هل
نصف پیمانه                            شكر

طرز تهیه:
پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شكر را با هم مخلوط كرده
بعد گلاب را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراكی به آن اضافه كنید.
سپس مقدار كمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید.
آن را در شكر بغلتانید و یك خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید.
بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشك نشوند.



 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر