تبلیغات
آشپزی برای همه - باقلوا گل رز قزوین | کیک و شیرینی

باقلوا گل رز قزوین | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 07:12 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی



مواد لازم:

- شیر    نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر   یک دوم قاشق چای خوری
- نمک    یک هشتم قاشق چای خوری
- کره    3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ  2 عدد
- آرد الک شده   225 گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا:

- پودر پسته   2 پیمانه
- گلاب    2 قاشق غذاخوری
- پودر قند   یک پیمانه
- هل  1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا:

- شکر   یک پیمانه(150 گرم)
- آب   نصف پیمانه(70 گرم)
- گلاب   یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو  یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:

- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
- سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
- مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
- در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
- سپس روی آن پودر پسته بزیرید.

طرز تهیه شربت باقلوا:

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:

باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.

کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.


 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر