تبلیغات
آشپزی برای همه - شیرینی گردویی پفکی | کیک و شیرینی

شیرینی گردویی پفکی | کیک و شیرینی

نویسنده : Cook Book پنجشنبه 14 خرداد 1388 06:07 ب.ظ  •    ارسال شده در: کیک و شیرینی



مواد لازم:

زرده ی تخم‌مرغ  4 عدد
مغز گردوی خرد شده  5/1 پیمانه
آرد  2 قاشق غذاخوری
پودر قند  یک سوم پیمانه
وانیل  یک چهارم قاشق چای‌خوری
خلال یا پودر پسته  به میزان لازم


روش تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت( 180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفید و کشدار شود.
سپس آرد و گردوی خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنید. (مایه شیرینی بعد از اضافه نمودن گردو نباید شل باشد و در صورت شل بودن، کمی گردوی خرد شده به آن اضافه نمایید).
سینی را چرب نموده و با قاشق مرباخوری مقداری از مایه را در سینی بریزید و روی آن را کمی خلال پسته یا پودر پسته بریزید.
سپس سینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 15- 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد.
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از سینی جدا نموده و در ظرف دربسته‌ای نگهداری نمایید.



 



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر