مواد لازم برای 30 عدد:

 قیسی خرد شده  150 گرم
 زردآلوی خرد شده  150 گرم
 آب پرتقال  1 قاشق غذاخوری
 شکلات سفید (شیری) رنده شده  150 گرم
 کره ی پاستوریزه  1 قاشق غذاخوری
 خامه ی سفت پاستوریزه  یک چهارم پیمانه (50 گرم)
 پودر نارگیل  سه چهارم پیمانه (150 گرم)
 مغز پسته ی خرد شده  25 گرم
 شکلات قهوه ای خرد شده  60 گرم


روش تهیه:

- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.



- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.



- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.



- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.


* نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.