مواد لازم برای 25 قطعه:

کیک خرد شده  دو سوم پیمانه
بادام زمینی خرد شده  یک سوم پیمانه
شکلات تخته‌ای نیمه تلخ  50 گرم
خامه  3 قاشق غذاخوری
گلاب  2 قاشق غذاخوری
ترایفل  به میزان لازم


روش تهیه:

خامه و گلاب را مخلوط کنید.
کیک و بادام‌زمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.
شکلات تخته‌ای را به طریق بن‌ماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.
سپس در ترایفل‌های رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلات‌ها را می‌توانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.


نکته:
روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.